Competitie kaatsen/trainingen jeugd

Start competitie kaatsen (en trainingen) jeugd

De jeugd start dit jaar op woensdag 24 mei met het competitie kaatsen. Jeugdleden kunnen zich iedere woensdagavond voor 19:00 uur op het sportveld aanmelden bij de bestuurslid van dienst, waarna er geloot zal worden, zodat er 19:15 uur gestart kan worden met het kaatsen.  

Voorafgaand aan het competitie kaatsen worden er eerst drie trainingen (3, 10 en 17 mei) gegeven, georganiseerd door het kaatsbestuur in samenwerking met enkele junioren leden. De trainingen zijn bedoeld om de basis beginselen van het kaatsen onder de knie te krijgen. Deelname kost ieder jeugdlid € 2,50 per training, in totaal voor alle trainingen € 7,50. 

Mocht het je leuk lijken om hieraan deel te nemen, om bijvoorbeeld erachter te komen of kaatsen iets voor je is, wees welkom!

Aanmelden voor de trainingen kan bij Simon van der Vaart (06 11 09 58 13). 

Een kaatswant is tijdens de trainingen niet noodzakelijk, maar wanneer er deelgenomen wordt aan de competitie is een want eigenlijk wel nodig. 

Het schema voor het competitie kaatsen zal later deze maand bekend gemaakt/geüpload worden op de website. Ook zal er door het bestuur een papieren versie bij de ouders van de deelnemende jeugdleden in de brievenbus worden gedaan. 

Bestuur K.F. Set Troch

Post Views: 46