Jeu de Pelote competitie dames/heren

Jeu de Pelote competitie

 

Beste Leden,

Misschien is het sommigen van jullie al opgevallen, maar onder het tabblad wedstrijdagenda zijn ook de wedstrijdagenda’s van de jeu de pelote competitie dames/heren terug te vinden.

Dames:

Na een paar jaar afwezigheid is er dit jaar weer een dames jeu de pelote team die namens K.F. Set Troch deelneemt aan de jeu de pelote competitie poule A. Naast Spannum maken ook Weidum 1, Winsum 1 en Wommels 1 deel uit van deze poule. Dames 1 speelt dit jaar haar wedstrijden op maandagavond om 19:00 uur. 

Op maandagavond 8 mei start voor hen de competitie met een thuis wedstrijd in Spannum tegen Wommels 1.   

Heren:

Dit jaar zijn er twee heren teams die namens K.F. Set Troch deelnemen aan de jeu de pelote competitie. Na het kampioenschap in 2022 komt Spannum 1 dit jaar in de A-poule uit. Spannum 2 zit net als afgelopen jaar in de D-poule. Beide heren teams werken hun wedstrijden af op donderdagavond om 19:00 uur.

Voor beide heren teams start de competitie op donderdag 20 april. Spannum 1 neemt het dan op in Oosterlittens tegen Mantgum 1. Spannum 2 neemt het dan op in Weidum tegen Mantgum 4.  

Op donderdagavond 4 mei (Spannum 2), 25 mei (Spannum 2) en 1 juni (Spannum 1) spelen de heren teams een thuiswedstrijd op sportpark De Boppeslach in Spannum.

Zowel bij de thuis als uitwedstrijden is alle support welkom.

Bestuur K.F. Set Troch

 

Post Views: 79